Plumber repairing an hot-water heater

DESPRE NOI

1

Din 1994 , cu un capital in totalitate privat , intreprinderea noastra este specializata in executarea „la cheie„ a centralelor si punctelor termice folosite pentru incalziri , in producerea apei calde menajere sau in procese tehnologice , echipate cu cazane de apa calda sau abur pe orice fel de combustibil ( lichid , solid , gaze naturale ) , schimbatoare de caldura , retele alimentare combustibil , retele instalatii de stins incendiu , instalatii sanitare , climatizare  , aer comprimat , izolatii , precum si automatizarea tuturor echipamentelor componente ale acestor lucrari.

De asemenea , putem executa lucrari de contructii-montaj , cladiri , inchideri , tubulaturi pentru ventilatii , hidroizolatii sau orice fel de retele si instalatii folosite in procesele tehnologice.

Lucrarile se executa dupa o proiectare prealabila  conforma cu legislatia in vigoare ,  efectuata de noi sau primita spre studiu de la beneficiari , in acest fel asigurandu-se functionalitatea acestora dupa terminare.

Departamentul nostru tehnic-devize , utilizand ultimele tehnologii IT si produse software agreate, poate evalua cu strictete din punct de vedere economic orice lucrare pusa sau nu in opera.

Pentru a veni in intampinarea nevoilor dvs. , putem asigura si furnizarea echipamentelor specifice ( cazane , boylere , arzatoare , pompe , vase expansiune , recipienti , armaturi , piese de schimb,  elemente de automatizare…etc.) din tara sau import , la cele mai bune preturi , negociate .

Pentru lucrarile efectuate de noi , se asigura service in garantia de buna executie a acestora , precum si post garantie , pe baza de contract.

In speranta unei bune colaborari cu noi , pentru ca activitatea dvs. pe de o parte si a noastra pe de alta , sa se dezvolte , nu ezitati sa ne contactati in orice problema de acest gen .

 

Cu stima ,

Echipa  Megaterm